Om Brace

God design gjenspeiler en egenart, som blir forstått, og senere gjenkjent! Brace hjelper bedrifter med å visualisere og fremheve kjerneverdien for selve bedriften, eller for bedriftens produkter/tjenester.

Brace er liten nok til å være fleksibel og uformell, og har erfaring nok til å håndtere store prosjekter. I tett samarbeid med kunden leverer vi løsninger som ivaretar kundens intensjoner og strategiske føringer.

Brace dekker de fleste disipliner innenfor grafisk design: Vi utvikler Logo og gjerne med tilhørende visuell profil, Emballasje, Brosjyrer/magasiner, Profilannonser/plakater, Webdesign, Standdesign, Illustrasjoner, om ønskelig blir vi også med på navnutviklingsprosesser .

Vi har lang erfaring fra samarbeid med ulike kundegrupper, og har evne til å sette oss inn i de enkelte kundenes ønsker og behov. Ulike aktører har ulike roller – dette legger føringer for hvordan vi løser oppdragene. Vi er ikke redde for å komme med forslag som gjør at kunden tør å gå litt lenger, men alt vi gjør er i samråd med oppdragsgiver. Brace har kunnskap og bred erfaring både fra offentlig og privat sektor.

Når du samarbeider med oss får du – seriøse tankevekkere eller kreative utbrudd i en givende prosess med spennende resultater – og selvfølgelig tryggheten og oversikten du trenger som kunde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *